Målerifakta

Jobba hos oss

När du hör ordet Målerifakta vill vi att du tänker - där vill jag arbeta!

Vi tror att du är intresserad av måleribranschen och vill ha ett utvecklande och stimulerande arbete med stor frihet.
Vi tror också att du vill påverka din karriär och utveckling och söker en mänsklig arbetsplats där arbetsglädje och flexibilitet är självklarheter.

"

På Målerifakta får man ta eget ansvar och är som sin egen chef. Jobbet är otroligt stimulerande och varierande. Ingen dag är den andra lik. Ett kanonjobb!" säger Josefine.

Det är ett jobb där man gör något helt annat än att måla, men har kontakt med målarna och är kvar i branschen. Det är också en chans att få lära sig något nytt, utan att behöva sätta sig i skolbänken och ta studielån. Man får nya utmaningar varje dag.
Jag trivs bra" säger Robert!


Lediga jobb

Ansök spontant

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med personer som vill arbeta hos oss. Om vi just nu inte söker någon är du ändå alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan. Vi behåller din ansökan i minst 6 månader.

Läs mer

Om oss

Vi tar fram underlag för korrekta målarlöner och möjliggör för måleriföretag att öka sin effektivitet och konkurrenskraft. Våra tjänster är alltid tillgängliga på webben och våra mätare finns till hands för att hjälpa och utbilda våra kunder.

Kontakt

Besöksadress: Ringvägen 100

Postadress: Box 17144

104 62 Stockholm

Telefon 08-442 49 30

 Support

Vi hjälper dig gärna med frågor om mätningsuppdrag som hanteras på webbplatsen.


Frågor och svar

Om webbplatsen

Kontakta support