Målerifakta

Hur effektiv är din verksamhet?


Målerifakta lanserar nu ”Effektkollen”, ett verktyg som snabbt ger dig svar på hur effektivt ni arbetar i jämförelse med andra företag i måleribranschen.


”Vi har massor av jobb, men tjänar inte tillräckligt med pengar.” Känner du igen dig och funderar du kanske över om ditt företag presterar bättre eller sämre än branschgenomsnittet? Nu kan du enkelt skaffa dig koll på företagets effektivitet.


Jämför dig med andra företag

Målerifakta har sett branschens behov av att på ett enkelt sätt få kontroll över resursfördelning och planering inom företagen. Vi lanserar nu därför ett verktyg som jämför dig med andra måleriföretag och ger dig full koll på vilka av företagets uppdrag som ger respektive målare ett underskott eller överskott. Uppgifterna redovisas per objekt, utförandetyp samt månad och år. Detaljer om andra företag visas inte, men du får en god bild av hur ditt företag står sig i jämförelse med övriga branschen. Effektkollen baseras dessutom helt på befintliga ackordsuppgifter och kräver inga extra inmatningar av siffror. Logga in på ”Mina sidor” på målerifakta.se och klicka på ”Effektkollen”, så får du svar direkt.


Rätt frågor ger resultat

- Tanken med Effektkollen är att den ska användas som ett uppföljningsverktyg för att förtydliga hur du kan förbättra verksamheten och därmed också öka lönsamheten, berättar Thomas Andersson, VD Målerifakta AB. Med rätt analys av resultaten får användaren svar på frågor som: Har jag rätt typ av kunder utifrån företagets nuvarande arbetskraft? Behöver jag vidareutbilda mina medarbetare i att jobba mer effektivt? Behöver arbetsplaneringen förbättras och har jag rätt person på rätt plats?


Ta hjälp av Målerifaktas informatörer

Vid frågor om Effektkollen och hur du kan använda dig av den, är du alltid välkommen att kontakta Målerifaktas Informatörer.


Om oss

Vi tar fram underlag för korrekta målarlöner och möjliggör för måleriföretag att öka sin effektivitet och konkurrenskraft. Våra tjänster är alltid tillgängliga på webben och våra mätare finns till hands för att hjälpa och utbilda våra kunder.

Kontakt

Besöksadress: Ringvägen 100

Postadress: Box 17144

104 62 Stockholm

Telefon 08-442 49 30

 Support

Vi hjälper dig gärna med frågor om mätningsuppdrag som hanteras på webbplatsen.


Frågor och svar

Om webbplatsen

Kontakta support